Tarvikkeet ja palvelut

tarvikkeetkuva

Tarvikkeet ja varaosat

Alkuperäiset Nova-aurinkokeräintuotteet varmistavat järjestelmän luotettavan toiminnan. Solartukun tuotteisiin kuuluvia asennustarvikkeita, yksittäisiä tuotteita ja lämmönsiirtonestettä voit tilata lähimmältä edustajaltasi tai Solartukusta.

Asennustelineet

NOVA-aurinkokeräinjärjestelmille Suomen vaativat olosuhteet huomioiden suunnitellut monipuoliset ja helppokäyttöiset asennustelineet. Telineiden materiaalina galvanoitu teräs. Asennustelineet ovat asennettavissa seinälle, maahan tai katolle. Telineiden kattoasennus soveltuu kaikille kattokaltevuuksille niiden laajan säätömahdollisuuden ansiosta. Telineet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Siirtonesteet

NOVA-aurinkokeräinten siirtonesteet optimaaliseen energiankeruuseen.

Asennuspalvelu

Solartukusta saat halutessasi aurinkokeräimet myös asennettuina. Tilaamalla asennuksen aurinkokeräintilauksesi yhteydessä, varmistat helpoimman ja nopeimman tien uusiutuvan energian lähteelle. Kysy lisää asennuksista lähimmältä edustajaltasi tai Solartukusta.

Seurantapalvelu

Solartukun yhteistyökumppani a-Lab tarjoaa seurantapalvelua, jonka avulla voit seurata keräimien toimintaa verkossa ja matkapuhelimellasi. Saat halutessasi palvelusta hälytykset suoraan puhelimeesi. Katso lisää: www.a-log.net
Lisätietoja: a-Lab Oy, www.a-lab.fi