Valitse oikea varaaja

Aurinkokeräin on mahdollista kytkeä lähes minkälaiseen lämmönvaihtimella varustettuun varaajaan tahansa.

Hybridivaraajissa on erillinen kierukka aurinkopiirille. Keräimen voi asentaa myös kattilakierukkaan, jolloin sama kierukka on käytössä lämmityskattilalla ja aurinkokeräimellä. Varaajaa hankittaessa kannattaa huomioida, että varaajassa on mahdollisuuksia myös tuleville laajennuksille.

Selvitä nykyisen tai hankittavan varaajan soveltuvuus ennen asennusta. Järjestelmä voidaan kytkeä myös ulkoiseen lämmönvaihtimeen. Varaajan mitoitukseen saat apua meiltä ja tarkemmat laskelmat LVI-suunnittelutoimistoltasi.

 

Solartukku suosittelee

Akvaterm hybridi- ja käyttövesivaraajat

AKVA SOLAR -mallisto on suunniteltu vastaamaan yhä kiristyviin ekologisiin energiatehokkuusvaatimuksiin. Tehokas Akvaterm-varaaja yhdistettynä aurinkokeräimiin laskee huomattavasti muun energian kulutusta ja mahdollistaa osan vuodesta jopa kaiken taloudessa käytettävän veden lämmittämisen aurinkoenergian avulla. Loppuaikana kertyvää aurinkoenergiaa voidaan käyttää hyödyllisenä lisänä muiden lämmönlähteiden rinnalla. AKVA SOLAR -mallisto voidaan kytkeä kaikkiin lämmönlähteisiin - joustavuutta Sinulle!

Lisätietoja: Akvaterm Oy, www.akvaterm.fi